Beretrots!

Sinds gisteren staan er 700 filmrecensies op Choking on Popcorn. Niet slecht voor een site die een paar jaar geleden begon als een tamelijk amateuristisch weblog van Suzanna en mijzelf. Ik denk niet dat ik uberhaupt 700 films gezien heb. Gelukkig schrijft er een heel team enthousiaste filmfreaks mee. In nederland, maar ook aan de andere kant van de Atlantische oceaan.

Ik vond 700 wel een mijlpaal, op naar de 1000. Dat moeten we echt groot gaan vieren. En in de tussentijd gaan we proberen om het kleine beetje geld dat de site oplevert te gebruiken voor promotie. Ik ben benieuwd.

Roy | November 21, 2006 | Internet,Nederlands | Comments (4)

4 Comments

 1. Feli! 🙂 Wij gaan voor de 4000e. Die halen we voor het einde van dit jaar nog wel. Niet te lang over nadenken hoeveel tijd dat gekost heeft allemaal…

  Comment by Storm — November 22, 2006 @ 12:20 am

 2. Inderdaad we gaan voor de 4000e !!!

  My website

  Comment by Starcreatives — December 15, 2006 @ 12:23 am

 3. met wat herindeling van scherem en kleine aanpassingen kan je CTR en je eCPM van adsense flink hoger, totale inkomsten 5x hoger zou me nix verbazen als je naar huidige opzet kijkt.
  als dat je te ver gaat gooi je nog flink wat gerelateerde pagina’s bij aan de achterkant die ge-optimaliseerd zjin en voor inkomsten zorgen.
  succes

  Comment by michiel — January 15, 2007 @ 10:58 am

 4. @Michiel: Wat voor een aanpassinge heb je het dan over? Ik realiseer me dat ik me nooit echt in AdSense verdiept heb. Maar bovenal wil ik de ads niet de site over laten nemen. Ik heb veel voorbeelden gezien van sites die AdSense op erg prominente plaatsen hadden staan waardoor de usability er erg onder leed. Ik hoef ook niet per se meer te verdienen, maar als het zonder ingrijpende veranderingen kan is het uiteraard welkom…

  Comment by Roy — January 15, 2007 @ 12:02 pm